Egyéni találkozók

Egyéni problémáink megoldásában gyakorta jól jön egy olyan segítség, amelynek révén a szokásosnál nagyobb mélységekig sikerül feltárni egy helyzetet. Maradandó változást életünkben az hozhat igazán, ha sikerül bajaink mélyére menni, ahol már nem magával a problémával foglalkozunk, hanem annak gyökerével. E mélység elérésekor más szemszögből nézünk szembe az eredeti helyzettel. Az innen kiinduló felismerés, és megértés autentikus energiája révén a problémák megoldásáért már nem kell további komoly erőfeszítéseket tennünk.

Ha nyitott vagy az újra, ha már készen állsz arra, hogy ne ugyanazokat a köröket fusd újra és újra, foglalj le magadnak egy időpontot Sziráttal.

Szirát évtizedes tapasztalatai a meditációk és a terápiák világában segítenek majd abban, hogy kimozdítsd magad a kellemetlen helyzetedből, amelyre most végre más szemmel és más érzésekkel tekinthetsz majd, hiszen nem a személyiséged szűkített látóköréből vizsgálódsz.

A Transzesszensze egy forradalmi terápiás eszköz, a találkozó során a személyiség berögzüléseiről kapunk információkat. Azzal, hogy egy bizonyos távolságból tudjuk személyiségünk részeit vizsgálni, aktiváljuk tudatosságunkat és egy semlegesebb, autentikusabb térből érkezett válaszokkal segítjük a megértést.

Energiamezők: Hellinger féle családállítás, rendszerállítás egyénileg és csoportosan. A találkozó során meghívjuk problémáidat, tüneteidet, hogy azok iránytűként elvezessenek a megértés szeretetteljes tere felé. Ez egy különleges tapasztalati lehetőség arra, hogy a Hellinger által tanulmányozott energiamezőket használva megvizsgáld, belső konfliktusaid milyen kapcsolatban állnak a családi rendszereddel, és ezeket fényre hozva hogyan tudod kedvező irányt adni mindennapi életednek párkapcsolataidnak, a karrierednek.

"Az egészségünkre az összes rokonságunk hatást gyakorol, és nem csak azok befolyásolják, akik egészen közel állnak hozzánk."

Máté Gábor

Amikor problémáinkat nem külön entitásként próbáljuk körülírni, hanem életünk folyamatának szerves részeként fogadjuk be őket, ha tüneteinket nem különálló legyőzendő bajként, hanem szervezetünk egyensúlyra való törekvésének megnyilvánulásaként fogadjuk el, akkor olyan segítséget kapunk, amely csupa új lehetőséget hoz el életünkbe. Célom az, hogy segítsem a résztvevőket, hogy életük nagy kihívásait, gondjait barátként kezelni, meghallgatni, és hogy elkezdjék vizsgálni, hogy e nehézségek hol kapcsolódnak a múlthoz.

Élettanácsadás, spirituális coaching, zen tarot: 70-100 perc, hozzájárulás 10.000 Forint.

Transzesszensz személyiségi vizsgálat, családállítás: 60-90 perc, hozzájárulás 20.000 Forint.

Custom events