Egyéni találkozók

Egyéni problémáink megoldásában gyakorta jól jön egy olyan segítség, amelynek révén a szokásosnál nagyobb mélységekig sikerül feltárni egy helyzetet. Maradandó változást életünkben az hozhat igazán, ha sikerül bajaink mélyére menni, ahol már nem magával a problémával foglalkozunk, hanem annak gyökerével. E mélység elérésekor más szemszögből nézünk szembe az eredeti helyzettel. Az innen kiinduló felismerés, és megértés autentikus energiája révén a problémák megoldásáért már nem kell további komoly erőfeszítéseket tennünk.

Ha nyitott vagy az újra, ha már készen állsz arra, hogy ne ugyanazokat a köröket fusd újra és újra, foglalj le magadnak egy időpontot Sziráttal.

Szirát évtizedes tapasztalatai a meditációk és a terápiák világában segítenek majd abban, hogy kimozdítsd magad a kellemetlen helyzetedből, amelyre most végre más szemmel és más érzésekkel tekinthetsz majd, hiszen nem a személyiséged szűkített látóköréből vizsgálódsz.

A Transzesszensze egy forradalmi terápiás eszköz, a találkozó során a személyiség berögzüléseiről kapunk információkat. Azzal, hogy egy bizonyos távolságból tudjuk személyiségünk részeit vizsgálni, aktiváljuk tudatosságunkat és egy semlegesebb, autentikusabb térből érkezett válaszokkal segítjük a megértést.

Élettanácsadás, spirituális coaching, zen tarot: 70-100 perc, hozzájárulás 10000 Forint.

Transzesszensz személyiségi vizsgálat: 60-90 perc, hozzájárulás 20000 Forint.

Custom events